Sajtó

Média akkreditáció

Média akkreditációs tájékoztató 2024

Kedves Kollégák,

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2024. február 3-án, a budapesti MVM Dome-ban tartandó Superenduro GP-re. Az akkreditációs lapot január 28-ig kell eljuttatni a verseny sajtóirodájára e-mailben a következő két címre: toth.anita75@gmail.com.

Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatnak. Az ezt igazoló sajtóigazolvány másolatát kérjük csatolni.

Kérjük pontosan és olvashatóan töltsék ki a mellékelt akkreditációs nyomtatványt, figyelembe véve az ott meghatározott feltételeket – vagyis a sajtóigazolvány kötelező csatolását.

A kitöltött akkreditációs nyomtatványt e-mailben kell eljuttatni a csatolmányokkal egyetemben legkésőbb január 28-ig a verseny sajtóirodájához.

Minden médium egy fotóst és egy újságírót (különleges esetben két újságírót) akkreditálhat az eseményre.

Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre.

A sajtóiroda fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson / ne fogadjon el akkreditációs kérelmeket. A kérelem elfogadásáról, illetőleg elutasításáról a kitöltött nyomtatványon szereplő e-mail címre érkeznek a visszaigazolások. A késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor.

 

A verseny nemzetközi promótere mindössze 15 fotósnak engedélyezi a belépést a küzdőtérre, azt a 15 főt pedig ő választja ki, ezért kérjük azok megértését, akiknek ez esetleg nem sikerül.

 

Az akkreditációs nyomtatványt innen tudják letölteni.

Sajtókapcsolat

Tóth Anita

Sajtófőnök

Média parkolás

A média parkoló a Népligeti felüljáró felől az Üllői útról jobbra fordulva a Fék utcába, itt pedig az első lehetőségnél balra fordulva érhető el. Kizárólag az akkreditált média képviselői részére elérhető.

Média térkép

A média szektor bejárata az V. kapunál lesz. Az akkreditált média képviselői a térképen erre kijelölt útvonalon mozoghatnak. Ez a Media Centertől, a küzdőtéren kijelölt útvonalon keresztül az Assistance Zone-ig tart.

SajtóAnyagok

Hírek