GYIK

gyakran ismételt kérdések

Mi az a Superenduro?

A Superenduro a motorversenyzés egyik, látványos formája. A sportág lényegében három szakág, az enduro, a motocross és a trial kombinációja. A világbajnokság fordulói jellemzően egynapos események, amelyek során három kategóriában küzdenek a versenyzők egymással rövid, néhány perces futamok keretein belül, általában sportcsarnokokban.

Ha többet szeretnél tudni a sportágról, kattints a linkre!

Mit jelentenek a különböző jegykategóriák?

A Bronz, Silver és Gold kategóriájú jegyek 16 órától jogosítanak belépésre, a Prestige kategória Superpole-ja és a döntők is láthatók e jegyek megvásárlásával, valamint részt lehet venni az autogramosztáson is.

Kiegészítésként Training jegyet is lehet váltani, ezzel 11:00 és 15:30 között lehet megtekinteni az edzéseket. A Paddock jegyek is kiegészítő jegyek, amelyekkel a paddockba lehet látogatni a kijelölt időben. A Paddock és Training jegy önmagában nem jogosít fel a délután futamra való belépésre!

Van-e bármilyen jegykedvezmény?

Igen, a Bronz, Silver és Gold jegyek árából 12 éves kor alatt 50% kedvezményt adunk. Ezt a jegyvásárlásnál az Eventim oldalán lehet kiválasztani a jegykategória hozzáadása után egy lenyíló fül segítségével.

Illetve kerekesszékes jegyet ingyenesen lehet váltani, a kísérőnek kedvezményes jegyvásárlást biztosítunk.

Honnan lehet látni a legjobban?

Az MVM Dome kialakításának köszönhetően minden ülésről tökéletesen lehet látni a versenyt. A Gold jegyek a pályához közelebb eső szektorokba szólnak, ahol szinte testközelből lehet nézni az eseményeket. A Bronze kategóriájú helyekről nagyon jó szögből, remek rálátás nyílik a teljes pályára. A Silver kategóriájú jegyek pedig átmenetet képezve a Bronze és Gold szektorok között jó rálátást és közeli élményt biztosítanak.

Mikor kezdődik a program?

A délelőtti edzések 11.30-kor kezdődnek. 16:00-kor van kapunyitás, 18:00-kor nyitóünnepség, majd 18:35-től kezdődnek a döntő futamok. A bővebb program, az alábbi linken érhető el.

Melyik jegykategória mire érvényes?

A Bronze, Silver és Gold kategóriájú jegyek a világbajnoki futamokra, vagyis a délutáni show-ra biztosítanak belépést.

Kiegészítésként a délelőtti edzésekre is lehet jegyet (Training jegy) váltani, amikkel csak délelőtt van lehetőség belépni. 

A Paddock jegyek is kiegészítő jegyek, amelyekkel a paddockba lehet látogatni a kijelölt időben.

A Paddock és Training jegy önmagában  nem jogosít fel a délutáni versenyprogramra való belépésre!

Honnan értesülhetek a legfrissebb információkról?

Kövess be minket Facebookon, ahol friss tartalmakkal várunk, és ahol minden fontos újdonságot megtalálsz, illetve olvasd el a motorsport legfrissebb híreit a P1race-en!

Mikor mehetek be a rendezvényre?

A Training jeggyel megtekinthető edzések előtt, 11.00-kor van kapunyitás, majd pedig 15.30-kor kapuzárás.

A Gold, Silver és Bronze jegyekkel 16.00-tól lehet belépni az MVM Dome-ba. A kapuk a rendezvény végéig nyitva vannak, de a jegy csak egyszeri belépésre jogosít fel, tehát ha valaki elhagyja az épületet, utána már nem mehet vissza.

Mit nem vihetek be az épületbe?

Állatot (vakvezető kutya kivételével), ételt, italt, fegyvert vagy annak látszó tárgyat, illetve egyéb életre, testi épségre, egészségre, közbiztonságra veszélyes tárgyat vagy anyagot, kerékpárt, rollert, kismotort, görkorcsolyát, gördeszkát, reklámhordozó eszközöket.