MVM Dome

A Superenduro GP of Hungary
helyszíne, az MVM Dome

Az MVM Dome Európa egyik legnagyobb multifunkciós rendezvényhelyszíne, a kontinens legnagyobb kézilabda csarnoka, akár 20 ezer fő fölötti befogadóképességgel, a Superenduro esetén akár több mint 17 ezer üléssel.

A létesítmény 2021. december 16-án nyitott meg, az első jelentős rendezvénye a 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság volt, itt rendezik a Női EHF-bajnokok ligája négyes döntőjét is és 2023-ban itt zajlott az Eurovit hokitavasz rendezvény is.

Az épület nagyszabású előadóművészeti produkciókat is fogad, egyebek mellett koncertet adott Enrique Iglesias, Michael Bublé, Plácido Domingo, a Mötley Crüe és Def Leppard, Tom Jones, valamint a Superenduro GP of Hungary után fellép a Depeche Mode és a Cirque du Soleil is.

MVM Dome - Fotó: TRP Media

Megközelítés

Metróval: M3-as vonal Újpest Központ és Kőbánya-Kispest végállomás felől, Népliget állomásig
Villamossal: 1-es és 1A járat Kelenföld vasútállomás és a Bécsi út felől, Népliget állomásig
Gépkocsival: Parkolóhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre

Autóbusszal: Bel- és külföldi járatok érkeznek a Népliget autóbusz-állomásra, a Stadion autóbusz-állomásról az MVM Dome megközelíthető az 1-es villamossal
Vonattal: A Kelenföldi pályaudvarnál az 1-es villamosra átszállva, a Nyugati pályaudvarról és Kőbánya-Kispesttől az M3-as metróval, a Keleti pályaudvarról az M4-es és az M3-as metróval 

Az MVM Dome épületébe az Üllői út felől, illetve a parkolóból lehet belépni.