MVM Dome

A Superenduro GP of Hungary
helyszíne, az MVM Dome

Az MVM Dome Európa egyik legnagyobb multifunkciós rendezvényhelyszíne, a kontinens legnagyobb kézilabda csarnoka, akár 20 ezer fő fölötti befogadóképességgel, a Superenduro esetén akár több mint 17 ezer üléssel.

A létesítmény 2021. december 16-án nyitott meg, az első jelentős rendezvénye a 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság volt, itt rendezik a Női EHF-bajnokok ligája négyes döntőjét is és 2023-ban itt zajlott az Eurovit hokitavasz rendezvény is.

Az épület nagyszabású előadóművészeti produkciókat is fogad, egyebek mellett koncertet adott Enrique Iglesias, Michael Bublé, Plácido Domingo, a Mötley Crüe és Def Leppard, Tom Jones, valamint a Superenduro GP of Hungary után fellép a Depeche Mode és a Cirque du Soleil is.

MVM Dome - Fotó: TRP Media

Megközelítés

Metróval: M3-as vonal Újpest Központ és Kőbánya-Kispest végállomás felől, Népliget állomásig
Villamossal: 1-es és 1A járat Kelenföld vasútállomás és a Bécsi út felől, Népliget állomásig
Gépkocsival: Parkolóhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre

Autóbusszal: Bel- és külföldi járatok érkeznek a Népliget autóbusz-állomásra, a Stadion autóbusz-állomásról az MVM Dome megközelíthető az 1-es villamossal
Vonattal: A Kelenföldi pályaudvarnál az 1-es villamosra átszállva, a Nyugati pályaudvarról és Kőbánya-Kispesttől az M3-as metróval, a Keleti pályaudvarról az M4-es és az M3-as metróval 

Az MVM Dome épületébe az Üllői út felől, illetve a parkolóból lehet belépni.

Parkolás

Javasoljuk, hogy mindenki vegye igénybe a közösségi közlekedés lehetőségeit. Az MVM Dome metróval, villamossal, busszal, Főtaxival és még Lime rollerral is megközelíthető. Amennyiben mégis autóval érkezik, előzetesen parkolójegyet kell vásárolni. A parkolójegy helyszíni megváltására nincs lehetőség. Kövessék a parkolójegyeken szereplő behajtási útvonalat, mert csak ezen az útvonalon közelíthetők meg a parkolók!

A vásárlás menete: helyezze a parkolójegyet a kosárba, regisztráljon új fiókot vagy lépjen be meglévő profilba, majd kattintson a fizetés gombra. Töltse ki a szükséges adatokat és az OTP Simple Pay elektronikus felületén keresztül kifizetett jegyet kinyomtatva, vagy elektronikus eszközön hozza el magával az esemény napján.

Fontos tudnivalók:

  • A parkolójegy ára 3500 forint
  • Az MVM Dome applikációban regisztrált fiókban bármikor megtalálja a megvásárolt parkolójegyet
  • Amennyiben nincs előre megvásárolt parkolójegye, úgy nem érdemes a Fék utcánál autóval próbálkozni, mert parkolójegy nélkül a behajtás nem engedélyezett!
  • Minden parkolójegy a kapunyitást megelőzően, egy órával válik érvényessé és az eseményt követően szintén egy órán át vehető még igénybe és csak egyszeri belépésre jogosít fel
  • Mozgásukban korlátozott, kerekesszékes vendégeink számára P1A és P1B parkolóinkat javasoljuk
#google-maps-display .text-marker{}.map-generator{max-width: 100%; max-height: 100%; background: none;